A klubról

2011 őszén alapítottuk a klubot. Célunk egy olyan hely létrehozása volt, ahol stresszmentes környezetben fejlesztheti bárki az angoltudását. A nyelvtanulóknak rengeteg lehetőség áll rendelkezésükre, ám a legtöbben az a közös, hogy hiányzik belőlük az autentikus szóbeli gyakorlás.

A TAKE FIVE ezt a hiányt szeretné pótolni.

Mi történik a klubban?
Minden alkalommal egy ismerkedő körrel kezdünk, ahol mindenki mondhat néhány szót magáról, illetve válaszolhat egy bemelegítő kérdésre. Például “Mi jut eszedbe arról a szóról, hogy…?” A klubtalálkozó első felében ismerkedünk könnyed páros gyakorlatok segítségével, valamint megvitatunk egy gondolatébresztő témát. Ezeket többnyire a szervezők gyűjtik össze, de alkalmanként a látogatóktól is kapunk témajavaslatokat. Kiscsoportos beszélgetéssel kezdjük, majd egyvalaki összegzi a csoport gondolatait. Egy hosszabb szünet után, a második részben szórakoztató játékokat játszunk, melyek legfőbb célja a spontán és kreatív nyelvhasználat. Például: Tabu vagy Scattergories.

Mikor is hol?
Minden alkalommal a Vault 51 nevű gamer bárban találkozunk, ahol finom ételek széles választéka vár. A Vault 51 a belvárosban található az Oktogontól egy percre. A klub minden második szerdán nyitja meg a kapuit este 6 órakor, és a beszélgetések rendszerint este 9-ig tartanak. Mielőtt meglátogatnál minket, kérjük, olvasd el a klub hivatalos irányelveit.

Van részvételi díj?
Igen. További részletekért kattints ide!

Mi van, ha nem vagyok elég jó angolos?
Klubunk témái, illetve az órákon át tartó angol nyelvű beszéd miatt az ajánlott nyelvi szint stabil B1 (alapfok) vagy annál magasabb. Ha szeretnéd felmérni a jelenlegi nyelvtudásodat, kattints ide. Nyugodj meg, nálunk senki nincs kényszerítve, hogy részt vegyen a társalgásban vagy a játékokban. Jöhetsz hozzánk pusztán megfigyelőként is, csak szólj nekünk érkezéskor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s