Magyarul

Kedves Látogató!

A TAKE FIVE — English Language Club egy angol társalgási klub, ahol bárki gyakorolhatja az angol nyelvet minden második csütörtökön, az Oktogon mellett lévő Deep Burger nevű helyen. A klub 2011 őszén született és azóta töretlenül fogadja a látogatókat. A találkozó első felében ismerkedünk, majd izgalmas (leginkább aktuális) témákat dolgozunk fel. Ezt követően pedig szórakoztató játékokat játszunk, amely során egyformán fontos a kikapcsolódás és a nyelvfejlesztés.

Ha újrakezdő nyelvtanuló vagy, esetleg rég volt már az a középfokú nyelvvizsga, egy percig se gondold, hogy nem érdemes eljönnöd a klubba. Lehet, hogy eleinte a beszélgetésekben nem leszel annyira aktív, ám mégis nagyon hasznos, ha csak hallgatóként jelen vagy. Miért lényeges ez? Mert kiemelten fontos, hogy az élőbeszéd körülvegyen, ahogyan anyanyelvi környezetben is történne. A hallott szövegértés feladatok, a filmnézés vagy a rádióhallgatás önmagukban nem elegendők, mert egyoldalúak. Elengedhetetlen szükség van az interaktivitás lehetőségére.

Amennyiben szeretnél csak megfigyelőként jelen lenni, bátran jelezd nekünk érkezéskor, így semmilyen beszélgetésbe vagy játékba nem fogunk bevonni.

Klubunkban a témák, illetve az órákon át tartó angol nyelvű beszélgetés miatt ajánlott a stabil B1 (alapfokú) vagy annál magasabb szintű nyelvtudás. Ha nem vagy biztos a nyelvi szintedet illetően, kattints ide és töltsd ki ezt az online felmérőt!

Kérdéseiddel bátran keress minket a Facebook oldalunkon keresztül. Várunk szeretettel a következő alkalommal!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s